Çiğköfte bayiliği ne kadar kazandırır?

10 Ara

Çiğköfte bayiliği açmayı tasarılayan herkes ne kadar kazandırır sualinin cevabını merak etmektedir. İnternet üzerindeki pek çok kaynakta bu sual cevaplanmış olsa da, aktüel veriler ve asılsız vasatilerin çelişmesi, yatırımcıları yanlış yönlendirebiliyor.

Bütçenize, yerel kriterlerinize ve diğer özel tercihlerinize en iyi uyum sağlayacak markayı seçtikten sonra, işletme ile ilgili da belirli taktikler uygulanırsa Çiğköfteci olarak güzel rakamlar kazanabilirsiniz. Yıllardır küçücük dükkanı ile ayakta kalan veya her sene yeni şube açan mutlu Çiğköftecileri sizler de gördünüz. Toplum olarak Çiğköfteyi, acıyı, ekşiyi seviyoruz. Bunu kazanca dönüştürmek de mucize olmayacaktır. Bu yüzden asıl odaklanmanız şart olan sual “ben bu işi yapabilir miyim” olmalıdır. Aktüel pazarlama araçları (internet, mobil aletler vb.) doğru olarak kullanıldığında, kapı müşterinizi hoşnut uğurladığınızda, her gün en az 1 yeni müşteri kazandığınızda, “bu iş para kazandırır mı” suali yerini; “bu işi nasıl büyütebilirim” sualine bırakacaktır. Bu da sizi fazlasıyla motive edecektir.

Şahsi görüşlerimizi bir kenara bırakıp aktüel ve gerçekçi verilerle konuşacak olursak, yukarıda söz ettiğimiz koşullarda başarılı ve istikrarlı olan standart bir Çiğköfte bayisinin asgari kar oranı %130 sevilerindedir. Bu ölçüde, işleyen bir çiğköfteciyle bayilik yatırımınızı 2 ayda dahi amorti faktörüz olasıdır. Müşteri memnuniyetini ilke edinen, bayilik aldığı markanın kendisine sunduğu pazarlama ve satış taktiklerini iyi anlayıp uygulayabilen bölgesini de iyi seçmiş bir çiğköfteci; aylık 5 ila 10.000 TL. arasında net kar sağlayabilmektedir. Bu veriler piyasa genelinde kupon bölgelerdeki işletme verileri vasati alınarak belirlenmiştir. Bilmelisiniz ki, her işletmenin kazancı farklılık gösterecek ve net gelir çoğu kez sabit olmayacaktır.

İlgili blog: https://etsizcigkoftebayiligi.blogspot.com.tr/

Yorum bırakın